Op deze pagina heb ik een aantal links op een rijtje gezet. Dit zijn pagina's en winkels waar ik heel graag een bezoekje aan breng!


Voor de Snijplotter:
Foliemonkey: Een zeer betrouwbaar adres voor je Silhouette Cameo en andere plotter benodigdheden. Foliemonkey is gevestigd in het Westland (vlakbij de Hornbach). Check vooraf wel even de openingstijden. Is de winkel te ver weg... je kunt ook online bestellen!De Plotterie: Online webwinkel boordevol met (Silhouette Cameo) machines en de daarbij behorende materialen.Cricut: Dit Amerikaanse merk wordt ook in Nederland en in de rest van Europa steeds bekender. Cricut heeft niet alleen prachtige machines, maar ook de bijbehorende tools en materialen zijn een aanbeveling waard. Sinds ik zelf in bezit ben van een prachtige Cricut Maker, ben ik echt een Cricut fan!Tamara Cricut Ambassador:  Als Cricut fan mag je deze website niet missen. Een website met informatieve blogs, met laatste nieuwtjes over nieuwste Cricut producten, tutorials, handige instructiefilmpjes en... als je echt nog meer wil weten en wil leren over Design Space de mogelijkheid om je in te schrijven voor een online workshop!Crafty Rimke: Hou je van scrapbooking of van plannerpages? Dan moet je beslist eens op de website van Crafty Rimke gaan kijken. Er zijn wat leuke SVG designs te koop om planner of scrapbook nog leuker aan te kleden!Plot at Home: Weet je soms niet meer wat je met je snijplotter maken wilt en ben je toe aan wat extra inspiratie of een klein zetje in de rug? Dan is de Plot at Home een ideaal tijdschrift voor je! Een tijdschrift vol inspiratie, nieuwe ideeen, technieken, werkbeschrijvingen en niet te vergeten snijpatronen. Het tijdschrift verschijnt 4x per jaar.


 
Ideas R Us Software: Een een online converter om oa Studio3 bestanden en FCM (Brother) bestanden om te kunnen zetten naar SVG bestanden. Je kunt per dag maximaal 10 bestanden gratis omzetten, anders betaal je een kleine vergoeding.Silhouette: De meest bekende (snij)machines van dit merk zijn toch wel de Cameo, Curio en Mint. De Cameo voornamelijk bedoeld voor snijden (ook zonder snijmat en de Curio kaan naast snijden ook nog functies als graveren en debossen aan.Voor de borduur/naaimachine:
Wildschut naaimachines: Ben je op zoek naar een goed en betrouwbaar adres om een borduur-naaimachine-lockmachine te kopen of voor onderhoud aan de machine... Zoek dan niet verder en breng een bezoek aan Wildschut naaimachines. Ze zijn gevestigd in Amsterdam en in de omgeving kun je grotendeels gratis parkeren!
  


 
Stitch at home: Heb je op gebied van machine borduren wat inspiratie nodig? Dan is de Stitch at Home een perfect tijdschrift om je niet alleen aan ontzettend leuke maak ideeen te helpen, maar ook aan de bijbehorende werkbeschrijvingen en borduurpatronen. Het tijdschrift verschijnt 4x per jaar.


Voor de haaknaald:
Pera & Pasha: Welkom bij de gezelligste wolwinkel van Nederland! Ze organiseren regelmatig leuke CAL's (Chrochet A Long), waar je wekelijks een nieuw stukje van het haakpatroon krijgt. Ik heb zelf het geluk dat ze niet zo ver van mij vandaan zitten, dus ik kan voor nieuwe haakprojecten even in de winkel langs schieten. Maar als je wat verder weg woont, kun je gelukkig ook online wol bij Pera & Pasha bestellen.Echt Studio:
Een winkel waar ik ook graag kom om mijn haakwol te kopen. Voor vakkundig advies, diversen workshops en leuke evenmenten ben bij Echt Studio zeker aan het juiste adres. Als je geen kans hebt om de winkel te bezoeken, Echt Studio heeft ook een webwinkel.Leuke beurzen:
  Handwerkbeurs: Als je van handwerken houd, dan mag je deze beurs eigenlijk niet missen. Een beursvloer vol met alles wat maar met handwerken te maken heeft. De beurs wordt tweemaal per jaar gehouden. In februari in Zwolle (NL) en in november in Gent (B).


 
Kreadoe: Ieder jaar eind oktober/ begin november wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de Kreadoe gehouden. Twee tot drie beurshallen vol met alles op creatief gebied.
 

 
Borduur en Plotterbeurs:
Een beurs speciaal voor (en door) de Machine borduurders en Plotteraars. Een dag lang staat de Lockhorst in Sliedrecht helemaal in het teken van machine borduren en plotteren. Leuke beurs om niet alleen nieuwe ideeen op te doen, maar ook om alle materialen te kunnen kopen die nodig zijn voor deze hobby!


Overig:
prezzies by mir:  Wil je zelf ook eens aan de slag met Annie Sloan krijtverf en waxen? Je bent hier bij Pezzies beslist in goede handen.! Een klein winkeltje, ook met webwinkel, vol met alles wat je maar op het gebied van Annie Sloan wensen kan. Wil je eerst eens voorzichtig wat uit proberen? Je kunt hier ook terecht voor leuke workshops. Kleine waarschuwing vooraf... werken met Annie Sloan krijtverf en de daarbij behorende waxen... is echt heel erg verslavend!


 
Dafont:
Voor mijn projecten ben ik regelmatig op zoek naar leuke fonts of dingbats (leuke tekeningen/figuren). Op de website van Dafont kun je duizenden lettertypes gratis downloaden en deze op je computer installeren. Let wel op, de meeste fonts zijn alleen voor eigen gebruik en niet voor commerciele doeleinde!
 


Bouwhof: Als ik deze bouwmarkt in mijn buurt niet had gehad, had ik een flink deel van mijn projecten niet zo gemakkelijk uit kunnen voeren als dat ik nu kon doen. De Bouwhof staat ver bovenaan als het om bouwmarkten gaat. Meeste blij ben ik nog met de zagerij. Ik geef op welk houtsoort ik wil gebruiken en de maten en zij zagen alles voor mij netjes op maat. En... ik hoef niet een hele plank af te nemen waar ik verder niets meer mee doe. Ik betaal alleen voor wat ik afneem. En als je dan nu toch bij de Bouwhof bent, vergeet dan niet bij Brasserie Vandaag, gevestigd op de eerste etage, een 'broodje Bouwhof' te eten!


Polyesthershoppen: Lijkt het je leuk om ook eens met epoxy te gaan werken en zoek je voor je benodigdheden hiervoor een fijn en betrouwbaar bedrijf? Dan ben je hier bij Polyesthershoppen beslist op de juiste plek. Het bedrijf is oa gespecialiseert in, zoals ze dat ook zelf zeggen, alles wat kleeft! Je kunt hier overigens ook goed terecht voor aanverwante artikelen en niet te vergeten voor goede tips en adviezen.