Op deze pagina heb ik een aantal links op een rijtje gezet. Dit zijn pagina's en winkels waar ik zelf ook heel graag een bezoekje aan breng!


Voor de Snijplotter:
Villafolie: Een zeer betrouwbaar adres voor niet alleen snijmachines, maar ook alle snijmachine benodigdheden! En naast dat Linda echt hele mooie soorten folie heeft, ben je ook voor sublimatie hier op het juiste adres. Villafolie verkoopt niet alleen sublimatieprinters, maar ook de nodige benodigdheden voor sublimeren. Bij Villafolie kun je bestellen via de website, maar je kunt ook gewoon even gezellig langsgaan in Almere. Ik waarschuw vooraf... je komt in het laatste geval wel vaak met meer thuis dan je vooraf van plan was ;o)Cricut: Dit Amerikaanse merk wordt ook in Nederland en in de rest van Europa steeds bekender. Cricut heeft niet alleen prachtige machines, maar ook de bijbehorende tools en materialen zijn een aanbeveling waard. Sinds ik zelf in bezit ben van een prachtige Cricut Maker, ben ik echt een Cricut fan!Crafty Rimke: Hou je van scrapbooking of van plannerpages? Dan moet je beslist eens op de website van Crafty Rimke gaan kijken. Er zijn wat leuke SVG designs te koop om planner of scrapbook nog leuker aan te kleden!Tamara Cricut Ambassador:  Als Cricut fan mag je deze website niet missen. Een website met informatieve blogs, met laatste nieuwtjes over nieuwste Cricut producten, tutorials, handige instructiefilmpjes en... als je echt nog meer wil weten en wil leren over Design Space de mogelijkheid om je in te schrijven voor een online workshop!Desing by Noela:
Zoek je in de buurt van Zoetermeer een adresje voor je Cricut benodigdheden, dan ben je bij Noela op het juiste adres. Naast Cricutmachines en materialen kun je bij Noela ook terecht voor oa Florence Cardstock, Doodlebug producten en Spectrum Noir producten. Je kunt bij Noelas bestellen via de website, maar ook op afspraak gezellig langskomen.

 
 


Ideas R Us Software: Een een online converter om oa Studio3 bestanden en FCM (Brother) bestanden om te kunnen zetten naar SVG bestanden. Je kunt per dag maximaal 10 bestanden gratis omzetten, anders betaal je een kleine vergoeding.Voor de borduur/naaimachine:
Wildschut naaimachines: Ben je op zoek naar een goed en betrouwbaar adres om een borduur-naaimachine-lockmachine te kopen of voor onderhoud aan de machine... Zoek dan niet verder en breng een bezoek aan Wildschut naaimachines. Ze zijn gevestigd in Amsterdam en in de omgeving kun je grotendeels gratis parkeren!
 
Urban Threads: Op zoek naar mooie en soms wat aparte borduurpatronen? Dan moet je beslist eens een kijkje op de website van Urban Threads nemen! Borduurpatronen om met de machine te borduren in allerlei thema's.

Voor de haaknaald:
Pera & Pasha: Welkom bij de gezelligste wolwinkel van Nederland! Ze organiseren regelmatig leuke CAL's (Crochet A Long), waar je wekelijks een nieuw stukje van het haakpatroon krijgt. Ik heb zelf het geluk dat ze niet zo ver van mij vandaan zitten, dus ik kan voor nieuwe haakprojecten even in de winkel langs schieten. Maar als je wat verder weg woont, kun je gelukkig ook online wol bij Pera & Pasha bestellen.Mykrissiedolls: Een website vol met echt te leuke haakpatronen! De ene amigurumi knuffel is nog schattiger dan de ander! Ook kun je bij Mykrissiedols terecht voor de nodige materiaalpakketten.Dendennis: Stap in de (haak)wereld van Dendennis en maak de leukste amigurumi knuffels. Op de website van Dendennis kun naast losse patronen ook de Dendennis haakboeken kopen. Dendennis is naast haken ook helemaal thuis in breien en maakt, samen met Mr Knitbear, de vrolijkste en kleurrijkste creaties!


Leuke beurzen:
  Handwerkbeurs: Als je van handwerken houd, dan mag je deze beurs eigenlijk niet missen. Een beursvloer vol met alles wat maar met handwerken te maken heeft. De beurs wordt tweemaal per jaar gehouden. In februari in Zwolle (NL) en in november in Gent (B).


 
Kreadoe: Ieder jaar eind oktober/ begin november wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de Kreadoe gehouden. Twee tot drie beurshallen vol met alles op creatief gebied.
 

 
Borduur en Plotterbeurs:
Een beurs speciaal voor (en door) de Machine borduurders en Plotteraars. Een dag lang staat de Lockhorst in Sliedrecht helemaal in het teken van machine borduren en plotteren. Leuke beurs om niet alleen nieuwe ideeen op te doen, maar ook om alle materialen te kunnen kopen die nodig zijn voor deze hobby!


Overig:


Papierenbloemen.nl: Lijkt het je leuk om ook mooie bloemen te maken van crêpepapier? Dan moet je zeker een keer de website van Papierenbloemen een bezoekje brengen! Alle materialen die je nodig hebt voor het maken van bloemen van papier, vind je hier op één plek. Naast de mooiste materialen zijn er op deze website ook een aantal leuke tutorials te vinden om zelf mooie bloemen te kunnen maken. En geloof mij, bloemen maken van crêpepapier is echt zó superleuk om te doen (en echt helemaal niet zo moeilijk als dat het lijkt).Lia Griffith: Deze Amerikaanse ontwerpster uit Portland in Amerika maakt samen met haar design team echt de mooiste ontwerpen! Niet alleen voor het maken van bloemen en planten van papier, maar ook voor kinderen, feestjes, huwelijken enz. De patronen worden aangeboden als PDF (voor wanneer je met de hand wilt knippen) en als SVG (wanneer je beschikt over een een Cricut Maker met rotaryblade). Bij de meeste projecten zijn ook gezellige instructie filmpjes, om de fijne kneepjes te leren, foto tutorials en werkbeschrijvingen beschikbaar. Door member te worden kun je gebruik maken van deze patronen. Wanneer je member wilt worden hou dan wel in de gaten dat, wanneer je jaar abonnement neemt, je meer voordelen hebt ten opzichte van een maand abonnement!

 

Dafont:
Voor mijn projecten ben ik regelmatig op zoek naar leuke fonts of dingbats (leuke tekeningen/figuren). Op de website van Dafont kun je duizenden lettertypes gratis downloaden en deze op je computer installeren. Let wel op, de meeste fonts zijn alleen voor eigen gebruik en niet voor commerciële doeleinde!
 


Bouwhof: Als ik deze bouwmarkt in mijn buurt niet had gehad, had ik een flink deel van mijn projecten niet zo gemakkelijk uit kunnen voeren als dat ik nu kon doen. De Bouwhof staat ver bovenaan als het om bouwmarkten gaat. Meeste blij ben ik nog met de zagerij. Ik geef op welk houtsoort ik wil gebruiken en de maten en zij zagen alles voor mij netjes op maat. En... ik hoef niet een hele plank af te nemen waar ik verder niets meer mee doe. Ik betaal alleen voor wat ik afneem. En als je dan nu toch bij de Bouwhof bent, vergeet dan niet bij Brasserie Vandaag, gevestigd op de eerste etage, een 'broodje Bouwhof' te eten!


Polyesthershoppen: Lijkt het je leuk om ook eens met epoxy te gaan werken en zoek je voor je benodigdheden hiervoor een fijn en betrouwbaar bedrijf? Dan ben je hier bij Polyesthershoppen beslist op de juiste plek. Het bedrijf is oa gespecialiseerd in, zoals ze dat ook zelf zeggen, alles wat kleeft! Je kunt hier overigens ook goed terecht voor aanverwante artikelen en niet te vergeten voor goede tips en adviezen.