Op deze pagina heb ik een aantal links op een rijtje gezet. Dit zijn pagina's waar ik heel graag een bezoekje aan breng!

José de Borduurgek :

Een ontzettend leuke pagina. Er staat onder andere stap voor stap met foto's beschreven hoe u badges met Thermo Aplique kunt maken. José is ook degene die de borduurwereld dag organiseerd. Één maal per jaar wordt in zalencentrum de Lockhorst een borduurdag gehouden. Een dag waar van alles te vinden is over machinaal borduren. U doet hier niet alleen heel veel ideetjes op, u kunt hier ook uw materialen aanschaffen.
Echt een absolute aanrader!

Ann the Gran :

Ooit zoveel freebie borduurpatronen bij elkaar gevonden? Absolute topper voor machine borduursters.

Cute Colors :

De mooiste en liefste cliparts van Grace Lee om je website mee aan te kleden, maar ook heel goed te gebruiken voor Scrapbooking vind je hier.

Anreda.nl:

Als u een leuke site zoekt waar u oa materialen kunt kopen voor de Silhouette Cameo moet u beslist eens hier een kijkje nemen. Een grote keuze uit materialen voor en zeer betaalbare prijs. De service is zeer goed en uw bestellingen worden snel en netje afgehandeld!

GlitterGlamour:

Niet alleen voor hotfix materialen bent u bij GlitterGlamour aan het juiste adres. Ook voor materialen voor de Silhouette Cameo en ScanNCut kunt u hier terecht. Een groot assortiment voor schappelijke prijzen!

WollyOnline:

Een van mijn lievelingssites is WollyOnline. Leuke en vrolijke poppenkleertjes met een zeer duidelijke beschrijving erbij. Voor vrijwel iedere maat pop heeft WollyOnline wel een leuke collectie poppenkleertjes. En niet alleen poppenkleertjes kunt u hier vinden... ook werkbeschrijvingen voor meubeltjes!

Stitch@Home:

Op gebied van machine-borduren was er hier in Nederland eigenlijk geen tijdschriften te vinden. Stitch@Home heeft hier verandering in gebracht. 5 maal per jaar brengen zij een tijdschrift op de markt boordevol tips en leuke ideetjes op het gebied van machineborduren. Een echte aanrader dus. Breng voor meer informatie over een abonnement een bezoekje aan de website.


Fourniturenshop.nl:

Niet alleen voor fournituren bent u bij Fourniturenshop.nl aan het goede adressen. Zij hebben ook een breed assortiment in benodigdheden voor machine borduren. Deze website is absoluut een bezoekje waard!

Grootmoeders Knopendoos:

Als u eens opzoek bent naar een mooie originele knoop of sluiting, moet u beslist eens een kijkje nemen op de website van Grootmoeders Knopendoos. Er is zoveel te koop bij hun op knoop en sluiting gebied. Naast een eigen webshop, zijn ze ook regelmatig op diverse beurzen te vinden.

 

Kantje-Boord:

In de buurt van station Sloterdijk in Amsterdam is dit overvolle maar zeer knusse winkeltje te vinden. Voor mensen die lingerie maken is deze winkel gewoon een snoepwinkel! Allerlei soorten lycra is allerlei kleuren en designs. Heel veel keuze in kant (ook rekbaar). Nou ja eigenlijk teveel om op te noemen. Het personeel in deze winkel is echt zeer vriendelijk en ontzettend behulpzaam. Let wel op als u Kantje-Boord een bezoekje wil gaan brengen. Ze zijn maar beperkt open. Het beste kunt u voor uw bezoekje even hun website raadplegen voor de openingstijden!

Accessible Website Menu by Brothercake:

Het schitterende menusysteem op deze website komt van Brothercake en is voor niet-commercieel gebruik gratis te gebruiken.

 

Heeft u een leuke tip of link voor op deze pagina. Laat het me gerust weten!